Bli en del av et nytt og annerledes leilighetsprosjekt

På Kollen blir ikke bare den praktiske, men også den sosiale hverdagen lett og hyggelig. Det sosiale livet er det selvfølgelig beboerne selv som sørger for, men alt skal ligge til rette for at Kollen kan fylles med en stor variasjon av aktiviteter. Trimrommet kan brukes til å trene sammen med andre, turgruppen har utallige muligheter i den flotte, omkringliggende naturen og et bedre sted for å arrangere et bocciamesterskap skal du lete lenge etter. Velger man for eksempel å starte en bridgeklubb, har man det perfekte samlestedet for å spille en runde i den felles storstuen. Her kan en reiseklubb planlegge turen til sin neste destinasjon, og en vinklubb kan finne nye favoritter. De med felles interesser vil finne fine rammer for å dyrke en hobby, arrangere en aktivitet eller kanskje bare gå kveldstur med hunden sammen? Her er det egentlig bare fantasien som setter grenser.

Se flere bilder i galleriet

Tegnet for et godt naboskap

Et rikt og aktivt sosialt liv blir stadig viktigere for voksne mennesker, og dette vil være en av hjørnestenene for leilighetsprosjektet på Kollen. Det vil bli hyggelige og innbydende fellesområder både ute og inne, naturlige møtepunkter i en aktiv hverdag. På Kollen vil samvær med gode naboer aldri være mer enn noen meter unna – når du selv ønsker det.

God plass til de du er glad i

Her blir det god plass til å hygge seg både til hverdag og fest. Skal noe feires, får du den perfekte rammen på Kollen. Et stort felles oppholdsrom med tilhørende kjøkken gir deg mulighet til å invitere alle du har lyst til. Disse lokalene innbyr til feiring: 17. mai, nyttårsaften eller kanskje et jubileum? Får du besøk som skal bli litt lenger, kan de benytte seg av Kollens egne gjesteleiligheter – noe som er både trivelig og praktisk.

Klikk på bildet for å forstørre

Gi form til dine omgivelser

For å sikre at Kollen blir slik fremtidige beboere vil ha det, ble det gjennomført en spørreundersøkelse om hva man ønsker seg mest i et nytt hjem. En gjesteleilighet som kan benyttes når slekt og venner kommer på besøk, stod for eksempel høyt i kurs sammen med trimrom, vaskeplass for bil m.m. Dette er ønsker som ikke bare blir registrert – de blir tatt hensyn til.

Bildet her viser de unike fellesrommene.

Illustrasjoner fra fellesrom